Lagbild_200115_hemsida 
Nyheter
Skrivet av Maria Sundén   
2021-09-17 14:25

PEAB_HFA

Handboll för alla

Handboll för alla (HFA) är en del av Alingsås HKs ordinarie verksamhet och är en gående handboll riktad till alla med funktionsvariation. HFA-laget tränar handboll, utvecklas fysiskt och skapar gemenskap. Denna grupp av spelare skall känna att de är med i klubben precis som alla andra lag.Vi är en stor härlig grupp i blandade åldrar där alla är välkomna!

Historia
Säsongen 17/18 blev AHK och elitlaget inbjudna till Långared Bois E-lag, som tränar fotboll i huvudsak. Det mötet blev så lyckat att även under säsongen 18/19 hade man olika aktiviteter tillsammans. Man avslutade den säsongen med en resa till Åhus Beachhandboll sommaren 2019 och långt innan den fanns intresset från båda parter att utöka samarbetet till en ritktig träningsgrupp inom AHK. Vilet blev verkligen den 25 september 2019.

Säsongen 19/20
- Vi spelade uppvisningsmatch den 5 november 2019 i halvlek när elitlaget mötte IFK Kristianstad på hemmaplan.
- Vi deltog i Hallbybollen 6 januari 2020 i en match mot IF Hallby.
- Vi kommer att ha en uppvisningsmatch den 8 februari i damlagets halvlek .
- Vi kommer att delta i AHKs egen handbollscup Potatiscupen 18 april 2020.
- Vi åker till Partille Cup alt Åhus Beachhandboll till sommaren.

Vill du hänga på i HFA?
Du kommer att få träna och utöva handboll, få vara med på matcher mot lag med samma inriktning och du kommer vara en av oss i AHK och HFA.
Det krävs absolut inga förkunskaper för att få vara med. Du är välkommen oavsett om du har prövat på handboll tidigare eller inte. Låter det kul?

Plats: Estrad Alingsås
Dag: Onsdagar
Tid: 17.30 - 18.45
Skicka gärna ett mejl till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den så får du veta mer!

Välkomna!