Skrivet av Maria Sundén   
2021-06-14 07:13
Logo_hemsida

Idag startar Handballschule daycamp

Efter att ha fått ställa in Handballschule 2020 så tar denna populära handbollscamp ett nytt grepp just i år. Det är ingen övernattning och det är bara AHK-spelare inbjudna. Vi tränar i Nolhagahallen och Estrad Alingsås.

Vi riktar ett stort tack till Estrad Alingsås som ställt upp på ett fantastiskt sätt för att öppna upp för föreningar att ordna just denna typ av aktivitet.

Handballschule är indelat i tre träningsgrupper - U14/13, U12/11 & U10/9. Med varje träningsgrupp följer faddrar som tar hand om deltagarna mellan, men även under, träningarna. Lite roliga saker kommer också hända och i våra sociala kanaler kan vi följa vad som händer allt eftersom.

Så var det just det där med vädret
Här verkar det faktiskt vara helt rätt inprickat i kalendern. Idag måndag kommer det vara mulet, men sen så ska det spricka upp och bli fint ända fram till torsdagen då det är avslutning.

Ledare
Ansvariga ledare under veckan är ungdomsansvarig Martin Lernås och herrlagets spelare Johan Nilsson. Ytöver dessa två så kommer vi ha ytterligare ett antal tränare från herr, fystränare och NIU-tränare som ska se till att våra deltagare både lär sig nåt, men framför allt har en härlig första sommarlovsvecka.

Mat
Inte minst viktigt är det där med maten. Den levereras av Mat & Mingel (Sjöö, Edths bl.a.) och serveras i portionsformar. Äter gör vi både inomhus och utomhus, allt efter väder, vind, lust och humör.

Lycka till och träna på!

facebook Alingsås HK
instagram alingsashkofficiell