Skrivet av Maria Sundén   
2020-12-10 14:42

Lansering_Potatiscupapp_201209

Ny digital samlingsplats lanseras

Nu samlar vi alla deltagare online i vår nya app. För att öka intresset och höja upplevelsen under Potatiscupen blir telefonen en viktig del av arrangemanget. Appen är vår nya satsning där deltagare kan interagera live och fungera som en mötesplats även för dem som vill följa turneringen på distans.

Vi hoppas verkligen att cupen kommer genomföras som planerat under två helger i april och att appen är fullmatad med spelprogram, resultat, artiklar och information om turneringen i samarbete med Gameday.

Digital turnering
Om vi tvingas ställa in turneringen kommer vi genomföra en interaktiv turnering under två helger eftersom vi känner att det är viktigt för oss att hålla kontakten med alla anmälda lag i turneringen. Den digitala versionen av Potatiscupen innehåller lagtävlingar, quiz med fina priser, spännande nyheter om handboll, videoklipp från tidigare turneringar och unika erbjudanden från vår webbshop.

Det innebär att vid inställd Potatiscupen betalar vi tillbaka betalda gästkort samt lagets anmälningsavgift minus 400 kronor. Vår förhoppning är att anmälda lag i turneringen ska uppleva vårt initiativ till en digital turnering som positivt och att vi kan mötas på Potatiscupens nya digitala samlingsplats om vi måste ställa in turneringen.

Nu arbetar vi för fullt med planeringen av en väl genomförd Potatiscupen 2021!

Hälsningar från Tävlingsledningen