Hallbyresenärer!
Nu åker vi snart, på fredag smäller det!! Här kommer lite information om helgen till er spelare och föräldrar. Vi som åker med tjejerna är Hanna, Karin och Mats (Toras pappa) + många fler ledare då detta är en cup som hela Alingsås HK åker på. Vi kommer ha en rolig helg med många egna matcher att spela och flera matcher att kolla på och heja på våra andra AHK-lag.

Vi samlas på FREDAG KL 9:15 utanför NOLHAGA. Bussen avgår kl 9:30. Vi ska samåka med F97 och A-flick, alltså en tjejbuss!

Matchschema enligt följande:

FRE 14:30 AHK-Malslätts HF Arena Rosenlund

LÖR 11:30 Särökometerna-AHK Arena Elmia E-5

LÖR 15:00 IFK Bankeryd-AHK Arena Elmia E-5

LÖR 17:00 AHK-IK Bolton Arena Elmia E-5

EV slutspel på söndag.

Första dagen får vi middag på kvällen så ta med matsäck som lunch. Ta med badkläder om det blir tid över att bada. Kan vara bra med en liten ryggsäck att ta med till matcherna då vi inte spelar i samma hall som vi bor i

Det finns möjlighet att gå på Disco på lördagskvällen

På söndagen kan det bli en lång dag då vi väntar in andra lag om dom går vidare i turneringen. Ta därför med pengar så det räcker till middag om det behövs. Förslag är att vi sätter en maxgräns på 200:- så ingen har mer pengar än nödvändigt med sig.

Ta med lista:
Luftmadrass
Täcke,kudde,gosedjur
Myskläder
Innetofflor
Matchkläder (shorts och tröja får ni som vanligt)
Vattenflaska
Overall/överdragskläder att ta mellan matcher
Handduk
Toalettartiklar
Bok/spel eller dyligt. Det blir lite dötid och då kan det vara skoj med en kortlek eller bara slappa på sin madrass och läsa.

Om det är frågor så ring till någon av oss
Karin 0705-831761 eller Hanna 0730-528038

Vi ses på fredag!

Hälsningar Karin & Hanna

2012-01-02 22:01