SISU Registreringsmanual

» Manual

Information angående SISU-rapporteringen inom AHK

RF SISU är idrottens eget studieförbund och stöttar föreningar med kompetens- och föreningsutveckling. Det kan vara en kurs i tejpning, idrottspsykologi eller kanske samtal om jargong, hur vi är mot varandra och hur vi skapar en god stämning och får fler att vara kvar i vår förening längre.

För AHKs del har SISU tagit kostnader för bl.a. föreläsningen ”psykisk ohälsa” med Mia Börjesson nu i oktober. Inplanerat var också ”hand the ball” som tyvärr fick skjutas på framtiden pga Covid 19.

De lärgruppstimmar som ni ledare registrerar vid planering, utveckling eller kanske utvärdering är viktiga i detta sammanhang, de utgör grundplåten för de resurser som RF SISU kan bidra med.

Tidigare är det Heather som stöttat och hållt iordning på er med denna rapportering, men med hjälp av SISUs app kan ni själva sköta detta på ett mycket enkelt sätt.
På AHKs hemsida under Ungdom lägger vi en manual för denna app (se överst på denna sida). Manualen är några sidor lång, men utse en person i er ledargrupp/föräldragrupp som kan ta tag i detta.

Sista dagen för registrering i år är nämligen 15 december, om man har tillfällen efter detta datum så kan vi avvakta året ut, bra att säga till i så fall.

Behöver ni stöttning eller har frågor om appen går det bra att ringa mig, Ulrika, enligt nedan.

Med vänliga hälsningar
Ulrika Ahlberg Messina, 0709-26 58 08

Skrivet av Maria Sundén   
2020-11-27 12:09