AlingssHK_liggande_F11
F11 tog emot Gräsrotschecken på 55.717 kronor

Tack alla som stöttar AHK via Gräsroten

Svenska Spels ungdomsinitiativ Gräsroten har åter fördelat ut pengar till bland annat Alingsås HK som fick 55.717 kronor. Martin Lernås är en av dom som gläds mycket åt en välkommen peng i dessa tider. Och detta är tack vare alla er som stöttar oss via Svenska Spel.

- Gräsroten bidrar till att förnya och förbättra för våra ungdomslag. Med hjälp av bidraget kan vi genomföra fler aktiviteter för våra ungdomar och ledare, säger Martin Lernås som är sport- och utbildningsansvarig för ungdom i AHK.

- Förra året finansierade vi bollar, material och annan träningsutrustning för gruppen i ”Handboll för Alla”, avslutar Martin.

Det är aldrig för sent att haka på tåget och stötta oss. Det är dessutom kostnadfritt. Vill du stötta oss så gör du det genom att kopiera länken:

https://www.svenskaspel.se/grasroten/forening/13691-alingsas-hk

Därefter väljer du antingen grön ruta (spel på Lotto och liknande) eller blå ruta för Sport & Casino. Det går bra att stödja via båda rutorna.
Därefter väljer du rutan GE MITT STÖD och identifierar dig med något av Bank ID / Mobilt BankID / Freija EID. På så sätt vet man att du är du och framför allt inte under 18 år.

Vill du läsa mer om Gräsroten kan du göra det här: Gräsroten


Skrivet av Maria Sundén   
2020-11-12 17:37