Till alla anmälda lag 2020

Handbollssäsongen 2019-20 fick ett abrupt slut med bl.a. inställd Potatiscup. Att bringa reda i oredan har tagit tid. Det får vi be om ursäkt för, men inget av det som hänt har haft något facit för agerande. Fortfarande finns inget facit, men nu har vi tillsammans med flera cuper enats om tillvägagångssätt för återbetalning.

Att arrangera en stor turnering är behäftad med stora initiala kostnader och även beställningar som vi inte kan backa på helt eller att vi har kvar del av kostnaderna.

Potatiscupen har tillsammans med flera cuparrangörer april/maj diskuterat hur en återbetalning skall hanteras med tanke på ovan. Tillsammans har vi gemensamt kommit fram till följande:

Anmälningsavgiften återbetalas ej - täcker initiala kostnader och kostnader som ej gått att avboka.

Deltagaravgiften återbetalas i storlek och tillvägagångssätt enligt respektive cups förutsättning. För Potatiscupens övernattande lag kommer 100% av deltagarkorten återbetalas.

Återbetalning av gästkort kommer att påbörjas torsdag 26 mars och kommer att utgå från de kontouppgifter som finns i och med era inbetalningar. Detta kan ta en eller två veckor, vi ber er ha tålamod. Finns det skäl till en prioriterad återbetalning ber vi er maila Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den . Har vi frågetecken om konto hör vi av oss till er.

Vi ser nu positivt på framtiden och planerar för en spännande Potatiscup 16–18 april 2021. Skriv upp datumet i er kalender redan nu.

Med hopp om att ni önskar avsluta handbollssäsongen i caféstaden Alingsås även 2021 önskas ni varmt välkomna tillbaka!

Alingsås 2020-03-25

Tävlingsledningen

Skrivet av Maria Sundén   
2020-03-25 20:44