Potatiscupen önskar er en riktigt

God Jul & Gott Nytt År!

I januari åker Alingsås HK med nästan hela ungdomssidan till Hallbybollen och det fina arrangemang som man har där. Ska bli en kul start på året!

Varför inte avsluta säsongen 17/18 med en cup i Alingsås? Helgen 13-15 april, två veckor efter påskhelgen, verkar vara en helg som passar väldigt många. Och i år har ni lag varit snabbare än någonsin på att säkra upp er plats.

Stängd klass
I FA (flickor födda 01/02) har vi fullt antal lag. Där ombeds alla att betala in sin anmälningsavgift senast 31 december 2017 annars riskerar man att tappa sin plats och vi tar in lag från reservlistan.
Detta gäller alla klasser då vi anpassar max-antals-taket hela tiden för att kunna utöka i de åldersklasser där vi ser att intresset är väldigt stort.

Två finalarenor – nyhet!
Med långväga lag från norr, väst och öst försöker vi göra så att alla ska ha möjlighet att spela A-finaler utan att behöva komma hem nästkommande dag. Och med danska lag som knackar på dörren och med färjor som inte är anpassade för vår cup så har vi nu tagit beslut om att köra två A-finalarenor. Både Estrad Alingsås och nyrenoverade Nolhagahallen kommer livestreamas med sina finaler och sista A-final hoppas vi kan gå runt 16.00-tiden.
B-finalerna kommer liksom tidigare år att vara sist i varje spelhall där slutspelen hålls.

Våra spelhallar
Potatiscupen arbetar med flera olika underlag – trägolv, plastgolv, filtmatta och konstgräs (inomhus). Så fort vi satt klasserna per spelhall så lägger vi ut information om det på vår hemsida så att ni är förberedda på vad som komma skall.

Våra boenden
”Gästkort Vandrarhem Tånga Hed”, Vårgårda, har platser kvar. I Vårgårda spelar vi handboll på 3-5 planer och med ett boende som är mycket trevligt där det ingår lakan och handduk i gästkortspriset.
Frukosten kan man få packat, hämta vid incheckning och ha förvarat i vandrarhemmets kök så att man själv serverar laget frukost utan att behöva åka in till Cupcentrat i Alingsås innan man ska ta sig till sin första match.
Bäst är Vandrarhemmet för de med egna bilar/bussar, men cupbussar patrullerar också fram och tillbaka i en jämn ström.

”Gästkort Hotell” är fullbokat.

”Gästkort Hårdförläggning” garanterar att alla lag från samma förening bor på samma hårdförläggning. Kanske inte i samma korridor, men på samma förläggning. Hänsyn tas till storlek på gruppen kontra rummens storlek. Det gäller att få ut flest sängplatser utan att nagga på säkerheten.
Anmäl ditt boende omgående med ett preliminärt antal deltagare. Fram till söndag 8 april justerar du antalet utan någon extrakostnad och med hela summan (950 kr) i retur.

Ha nu en riktigt skön och härlig jul, samla krafter, så hörs vi åter 2018!

Skrivet av Maria Sundén   
2017-12-21 15:12