200701_Digital_partnertrff
Träffen hölls i det digitala forumet Zoom. Skärmklipp på moderator och ett par deltagare.

Digital partnerträff

Den gångna säsongen blev historisk på många sätt, inte bara genom att Alingsås HK för första gången någonsin stod som seriesegrare i Handbollsligan. Det abrupta slutet på säsongen, på grund av covid-19-situationen i världen, har påverkat de allra flesta föreningar och företag på ett sätt eller annat.

Normalt sett hade AHKs partnergrupp haft en lunchträff med våra partners från Järn och uppåt, men då man är för många i detta partnernätverk för att kunna träffas fysiskt för tillfället så bjöd man in till en digital träff.

Moderator Daniel Vandor från Bobby Bannister hälsade alla välkomna innan mötets program togs vid.

Program
• Ordförande Richard Fredriksson intervjuades om hur AHK har påverkats av pandemin, vad den inställda Potatiscupen och SM-slutspelet gett för effekter och hur klubben nu arbetar vidare.

• Partneransvarig & Sportchef Christer Mårtensson pratade om herrarnas satsning på nya seriesegrar, SM-guld och Europaspel och damernas satsning för att klättra ytterligare i seriesystemet.

• Nya fystränaren Pontus Axell berättade om hur han kommer att arbeta med såväl toppen som bredden i föreningen, från elitlaget ner till ungdomslagen.

• Dam- och herrlagens tränare i form av Janne Lindfeldt och Mikael Franzén rundade av intervjudelen med sina redovisningar om försäsongen som varit, nyheterna i respektive trupp och förväntningarna inför kommande säsong.

Det digitala mötet avslutades efter 40 minuter med vår egen "Vägen till Estraden". Med hopp om att man som partner fått svar på sina frågor och ökat nyfikenheten inför kommande säsong önskade Alingsås HK via Daniel Vandor och Christer Mårtensson oss alla en riktigt härlig sommar.