Protokoll U-ledarmöte 2010-11-09

Klicka på läs mer för att ta del av protokollet
PROTOKOLL

Möte: Nr 3  AHK – Ungdomssektion 2010 - 11

Datum: 9  november 19.30

Plats: AHK kansli

Kallade: Samtliga U-ledare

Närvarande:

1.Martina Åslund-Nilsson F 99
2.Ulf Lundström P 97
3.Gunilla Härnälv A Flick
4.Katarina Ekberg F 97
5.Andreas Stockenberg Ungdomsledare
6.Henrik Fritz A Pojk
7.Johan Bergander F 98
8.Håkan Jedemark Sektionsansvarig

Agenda – se tidigare utskick

1. Föregående möte.

Inga frågor

2. Information från U-ledaren

Andreas Stockenberg informerade om de förändringar som nu ligger fast.
Andreas flyttas upp i Sportrådet och även blir assisterande tränare till Robert Wedberg / Daniel Larsson. Andreas tar även hand om HP / HJ samt en dag med A-pojkar. Andreas finns fortfarande kvar och tar frågor och ställer givetvis upp i mån av tid.  

3. Information AHK centralt  / Kansli

* Taktik tavlor (TT) visades och beslut togs att inköpas 1 per lag. En TT ansvarig namngives och tavlorna skall märkas med lag tex "Alingsås HK F-97"

*  Beslut togs att inte förlänga abonnemanget med Handbollsmagasinet då den i princip enbart vänder sig till "elit" .  Kansliet tillhandahåller ex för lån / läsa.

4. Organisation / Fredrik Simonsson

Fredik S. var inbjuden att deltaga (pga dåligt väder åkte Fredrik tidigare)
Fredik står till U-verksamhetens fulla förtroende och är med oss i princip hela säsongen - om inget annat sker.  Positiv till att hjälpa samtliga grupper. 2-3 dagar / vecka.  U-ledarna bestämmer vad som skall tränas eller vad behov finnes. Det är ok att maila till Fredrik S ( Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den ) men gör cc. till Andreas.  Andreas och Fredrik gör upp ett schema. Start v. 46  tisdag / onsdag börjar tisdag med Flickor -99 / A-Flick / P 00 onsdag F 98 och P 99. Har du frågor så kontakta gärna Andreas.

5. Ledarfrågor / information

* Viss berättigad kritik om att för lite information om vad som sker inom AHK. Lovade att inför kommande medlemsmöte i jan. öka den information. För att öka antal närvarande bjud in en ”kändis” (SISU ?)

* Boendet under Hallbybollen jan 2011 ? (Kansliet svar till Ulf Lundström.)

* Fadderverksamhet för U-ledare skall analyseras och funderas på.

* Påminnelse om Kostföreläsningen för alla - 23 nov 18.30 anmälan till kansli (Bjud in alla lag samt även föräldrar till de yngre. Utlovar en mycket bra föreläsning)

6. Övrigt

* Håkan informerade om en för AHK gemensam utbildning vecka (samtliga ledare)  att förläggas före/efter säsongens slut - ett utkast mailades till de närvarande för att tycka till och fundera.

* En "AHK-folder" - utkast diskuterades och ett utkast till "klubbvärderingar" skall dock godkännas av styrelse och profileras med bilder, logotyper etc.

* Ungdomskomittèn  är ännu inte komplett (Håkan J / Lennart A / Jenny Fredriksson / Andreas S / Mikael Wedin ?) Förslag på delegater mottages.

* Nästa möte 7 december kl OBS ! 19.00 på kansliet

Vid noteringarna
Håkan J
Skrivet av Martin Johansson   
2010-11-10 11:59