rets_AHKare_IntegrationsgruppenÅrets AHKare Integrationsgruppen

Årsmötet i solsken

Då har Alingsås HKs styrelse lagt säsongen 19/20 till arkivet. Mötet gick igenom årets resultat som av förklarliga skäl inte blev positivt. Positivt är däremot det arbete som lagts ner under coronapandemin för att skapa möjligheter inför säsongen 20/21.

Och vädret utanför fönstret var upplysande. Som en deltagare sa - Jag kommer planera grillkväll nästa år det är Årsmöte, för det är tredje året på raken som det är strålande sol ute när vi är här.

Protokoll läggs till senare, men här kan ni ta del av bilder och hyllningar från mötet.

» Verksamhetsberättelser 19/20

» Årsredovisning19/20

» Årsmötesprotokoll

Hedersmedlem Krister Nääs

Hedersmedlem_Krister_Ns
Ordförande Richard Frredriksson överraskade AHKs nya Hedersmedlem med fina ord och en blomma.

Årets AHKare Integrationsgruppen

rets_AHKare_Integrationsgruppen
Jan Marklund, Gert Johansson, Lennart Anderberg och NIls-Erik Molin. Saknas på bilden gör Carina Håkansson, Pär Alm och Heather Andersson.

Nya styrelsen

Nya_styrelsen
Mats Alm, Ulrica Granqvist, Richard Fredriksson ordf., Therese Sonesson, Martin Holmberg. Saknas gör Per Ottosson & Jan Furunger.

Avtackning och hyllning

Hyllning_med_blommor
Avtackades gjordes Julia Härnälv, Karin Axelsson och Anders Atterling från sina styrelseuppdrag.
Anna-Karin Jansson tackade för sig som sammankallande i Valberedningen efter tre år. För de tre årens fina arbetet fick även hon en blomma.
Niclas Barud fick mottaga en tackblomma adresserat hela laget för den historiska seriesegern.
Årets AHKare och Hedersmedlem, se tidigare bilder.

Mötets ordförande Susanne Olofsson

Ordfrande_Susanne_Olofsson
Med den äran ledde Estrad Alingsås VD mötet. Även Susanne förärades en blomma efter mötet.

Årsmötets deltagare

Deltagare_1
Föranmälan krävdes för att säkerställa maxantalet 50 personer i lokalen. Dessutom var det möblerat med gott avstånd mellan deltagarna. Intresset var ändå väldigt stort och tusen tack till er som kom.

2020-06-03 08:38