Bild_krschema

AHK-dagen blev lyckad

I lördags bjöds alla på en heldag med AHK via facebook och YouTube. Det var en dag med många kära återseenden, tävlingar och framtidssnack. Här sammanfattar klubbchef Julia Ryding dagen i ord och med bilder.

Då är det måndag och en lång AHK-dag har genomförts för första gången. Är du nöjd med dagen, Julia Ryding?

- Jag är jättenöjd med dagen. Allt engagemang och positiv feedback är fantastiskt.
Tack till alla som hjälpt till, alla som deltagit i studion och tack till alla som följde oss live.

Vad var målet med AHK-dagen?

- Målet var att prata med våra ”fans”: medlemmar, partners, säsongskortsinnehavare, men också Alingsåsare och handbollare i stort. När vi inte kan träffas på vanligt sätt är det viktigt att fortsatt kunna kommunicera och nå ut med vad vi gör samt föda AHK-hjärtan med minnen och känslor

Det anordnades auktioner och det nya billotteriet presenterades. Dessutom kunde man stötta genom swish. Var det ett bra upplägg?

- Billotteriet startade bra och det kommer vi köra till och med slutet av mars. Auktionen gav en del pengar, men kan marknadsföras och organiseras ännu bättre. Stötta genom swish är alltid välkommen i tuffa eknomiska tider som dessa.

Till sist så är man ju nyfiken på om detta gav mersmak?

- Jag tycker att det gav mersmak. Nästa gång blir det inte en heldag utan kanske kring olika ämnen eller för olika ändamål. Men jag tror att vi på ett sådant här sätt också når nya målgrupper och moderniserar oss, avslutar Julia Ryding.

Not. Tyvärr låg swish nere flera timmar i lördags och drabbades man av denna störning, men vill vara med och stötta, är swishnumret 123 197 91 11, precis som i lördags.

Bildcollage AHK-dagen

AHKdagen_presenteras_av
Moderator Fredrik Beckman ledsagade oss hela dagen där klubbchef Julia Ryding välkomnade. Livetec hade byggt upp en magnifik studio i Estrad Alingsås foajé.

InsideAHK_dam_herr
Under tablåpunkten "Inside AHK dam" presenterades damlagets nya huvudtränare Amanda Forsberg Vallin. Janne Lindfeldt blir kvar som assisterande.
"Inside AHK herr" bjöd på en intervju med Hjalmar Macfie och Jonathan Sandberg som till nästa säsong går från lärlingskontrakt till elitkontrakt.

Billotteriet
Det nya Billotteriet presenterades av Johan Nilsson. Vid avtäckningen av vinstbilen, en Volkswagen T-cross 1.0 TSI 95 hk från Börjessons Bil, hade han Liza Krantz och Josefine Ewerman till sin hjälp. Lotteriet pågår ända fram till sista mars och en lott kostar 200 kr. Det går bra att swisha summan för valfritt antal lotter (2000 lotter ingår i lotteriet) till 123 286 18 70 så får man tillbaka en bild på sina lotter från Lena Lindqvist på vårt kansli så fort hon sett inbetalningen.

Potatiscupen_PSpret
Potatiscupen hade en egen programpunkt där tävlingsansvarig Maria Sundén samtalade med kommundirektör Maria Standar och Alingsås Handels ordförande Marie Langwagen.
Sista programpunkten för dagen var den underhållande kampen "På spåret - AHK edition" i regi av William Törnqvist som också likt en viss herr Luuk ledde frågetävlingen galant, där Johan Nilsson agerade omutlig domare. Ledarlaget vann till slut ganska övertygande med 31 poäng mot Herrlagets 9 poäng och Damlagets 7 poäng.