Niclas_Barud_200208

Mötesplats i Café Estrad matchdag

Idag öppnade regeringen upp för en möjlig ökning av publiken från 15 oktober. Det är mycket glädjande och hoppfullt, men vi avvaktar det beslut som planeras att delges oss den 8 oktober. Tills dess så behöver vi hitta andra vägar att träffas på. Därför öppnar vi upp en ny mötesplats på matchdag - Café Estrad!

Onsdagen den 30 september mellan klockan 11.00-15.00 tänkte vi ladda upp tillsammans inför kvällens match AHK - HK Malmö, även om vi sedan får se den var och en på sitt håll. Kom förbi och träffa oss och snacka handboll. Vi finns i café-delen på Estrad Alingsås, ingång i hörnet som pekar mot biblioteket.

Detta händer onsdag 30 september kl.11.00-15.00!
• Man kan hämta sitt säsongskort!
• Man kan fortfarande köpa ett säsongskort - tvekar du? Kom och träffa oss så får vi prata ihop oss.
• Ta del av våra tankar i publikfrågan.
• Våra partners Bryggaregatan 2 & ICA Maxi bjussar på fika.
• Köp supporterartiklar - vi har shopen med oss!
• Stöd oss genom att köpa Rosa Sverigelotter till förmån för Rosa Bandet och kampen mot bröstcancer.
• Köp 50/50-lott med samma upplägg som alla andra år där du får tillbaka hela den satsade 20-kronan om man handlar på ICA Maxi för 300 kr.
• Dessutom säljer vi de förköpsbiljetter som då finns kvar till damlagets (div 1) och HP Alingsås (div 2) hemmapremiärer lördag 3 oktober. Annars går det bra att "streama" matcherna via SolidSport. Mer info om det kan vi ge på onsdag.

Extraerbjudande till säsongskortsinnehavare!
Vill man ta sig en lunch denna dag på Bryggaregatan 2 så får man 10% rabatt på lunchpriset ord. pris 95 kr. Det enda man behöver göra är att visa upp sitt säsongskort vid betalning. Öppettider lunch: 11.30-14.30.

Hoppas vi ses!

Hälsningar från klubbchef, kansli, spelare