AHK-loggan_med_bl_bakrund

Säsongen färdigspelad för våra ungdomar

2020-03-18: Uppdaterad information vid rubrik U7 - U19

I förra veckan beslutade Svenska Handbollförbundet att avsluta allt seriespel upp till U19-17 samt Ungdoms-SM. Alingsås HK valde också att ställa in den egna handbollscupen "Potatiscupen". Här kan man ta del av senaste informationen.

U7 - U19
Svenska Handbollförbundet rekommenderar fr.o.m. tisdag 17 mars att träningar med laget hålls utomhus och med individuella övningar. Tänk också på att inte göra resor i onödan att den som har sjukdomssymtom inte ska delta. När försäsongen startar får vi återkomma till.

Dam & HP Alingsås
Avslutar sin säsong under vecka 12 och tar ledigt några veckor.

Herr elit
Tränar på som vanligt då man har en handbollsligamatch kvar och förhoppningen om ett slutspel i mitten av april.

Biljetter 12/3 AHK - IFK Ystad
Under onsdag kväll 18/3 samlas AHKs styrelse och kansli för att gå igenom senaste veckans händelser och åtgärder som följer på dom.

Potatiscupen
Gästkort och anmälningsavgifter kommer handläggas under ovan nämda kvällsmöte.