Heather_Andersson_180517_485

Ny medarbetare på vårt kansli

Vi hälsar Heather Andersson välkommen som ny medarbetare på AHK. Heather intog kansliet i början av maj och ni hittar henne direkt i receptionen.

Heather har tidigare arbetat på Hunter Douglas som innesäljare och på kundtjänst, AlingsåsKuriren med annonssupport och Klockmaster Alingsås.

På AHK kommer hon att arbeta med marknadskommunikation, medlemsregistret MyClub, biljettförsäljning, Gameday-appen, SISU och AHKs Integrationsprojekt med administration som huvudansvar.

På hennes fritid så ungås hon förstås med familjen i första hand, men även handbollen har tagit plats under de senaste åren. Heather är också aktiv i Blåljus.

Arbetstelefon: 0322-64 33 87

Familj: Sambo Ronnie, dotter Ella 14 år, sonen Axel 12 år samt sambons dotter Ellen 16 år

Födelseort: Plattsburgh, New York (USA)

Kom till Sverige: 2000