feed-image
Kansliet informerar

Framtidens_rrelse_210204
Inbjudan till framtidens rörelse!

Inbjudan webbinarium

Svensk Elithandboll bjuder in dig som brinner för barn och unga till en digitalt Zoomträff.

Bild_krschema

AHK-dagen blev lyckad

I lördags bjöds alla på en heldag med AHK via facebook och YouTube. Det var en dag med många kära återseenden, tävlingar och framtidssnack. Här sammanfattar klubbchef Julia Ryding dagen i ord och med bilder.

På facebook och YouTube idag!

Tabl_hemsida_210130

• Stötta AHK med ett bidrag till swish 123 197 91 11. Gåvor över 1.000 kr visas med namn i sändning.

• Köp din Billott direkt från vårt callcenter. Ring 0322-63 47 97 och det är öppet idag mellan 12.45 till 17.00. Swish till billotteriet 123 286 18 70.

Häng med oss hela dagen - Välkomna!

AT__AHK-dagen_122x178_210127

En heldag med AHK

Vi får inte träffas, men inget ont som inte har något gott med sig. Restriktioner och rådande läge gör att vi måste vara kreativa i våra möten med medlemmar, supportrar, partners, publik och hela Alingsås. Därför vill vi bjuda in just Dig till en digital AHK-dag lördagen den 30 januari!

Banner_jul_600

Köp dina julklappar hos oss

I vår nya Supportershop hittar ni våra supporterartiklar och nu i juletider även några fina julklappsklipp!

Digital sittplats

Gåvor av en mindre valör kanske inte verkar så viktigt, men vad vi värdesätter allt. Här är ett sätt att stötta, med en känslomässig Digital sittplats. Tack för din stöttning!

Estrad_Cafe_510

Mötesplats Café Estrad

Idag torsdag möter vi Redbergslids IK på hemmaplan i Estrad. Vi har öppnat upp i Estrads foajé även denna hemmamatch. Vi ses mellan kl.10.00-12.00.

Niclas_Barud_200208

Mötesplats i Café Estrad matchdag

Idag öppnade regeringen upp för en möjlig ökning av publiken från 15 oktober. Det är mycket glädjande och hoppfullt, men vi avvaktar det beslut som planeras att delges oss den 8 oktober. Tills dess så behöver vi hitta andra vägar att träffas på. Därför öppnar vi upp en ny mötesplats på matchdag - Café Estrad!

Licenser och försäkring - vid skada

Har du skadat dig när du spelat handboll? Hur är du försäkrad? Här hittar du information om vart du kan få snabb bedömning av din skada och hur du anmäler din skada till försäkringsbolaget. Även en information om hur försäkring och licensen hänger ihop.

Blå Tråden ver 7 - Styrdokument

Blå Tråden är ett styrdokument för hela Alingsås HK, men framför allt vår Ungdomssektion.

Energidrycker_kryss_170905

Åldersgräns 18 år för energidrycker

Alingsås HK inför åldersgräns på 18 år för energidrycker i vår verksamhet. Det innebär att man varken får dricka eller bära med sig energidrycker under våra arrangemang om man inte är minst 18 år.

Till ledare: Utvecklingssamtal

Under Läs mer... hittar ni material för att kunna göra utvecklingssamtal med era spelare.