bodin_2

Gunnar Bodin stannar i AHK

Alingsås HK fortsätter satsa på unga, lovande spelare och har till nästa säsong skrivit ett nytt avtal med Gunnar Bodin, 19.
– Jag trivs väldigt bra i Alingsås, säger mittnian.

Gunnar Bodin kom till Alingsås HK och NIU-utbildningen på Alströmergymnasiet för fyra år sedan från sin moderklubb Stenungsund, samma klubb som Max Darj och Marcus Dahlin kom från. Han gjorde sig snabbt känd som en spelskicklig och pådrivande mittnia och under slutet av denna säsong lånades han ut till IF Hallby. Men nu fortsätter resan i Alingsås, med ett nyligen påskrivet ettårsavtal.
– Jag ångrar inte att jag blev utlånad till Hallby, det var en bra upplevelse för mig. Men jag trivs väldigt bra i Alingsås och det här känns som en väldigt bra lösning för mig, säger Bodin som ser positivt på framtiden:
– Jag ser en framtid här i Alingsås, definitivt. Nästa säsong kanske det inte bli så mycket spel men framöver är det såklart min förhoppning. Jag trivs bra i laget och med tränarna, så det känns helt rätt för mig att vara kvar.

MIKAEL FRANZÈN, TRÄNARE: "Gunnar har tagit väldigt stora kliv på träningarna den här säsongen, även om han inte fått chansen att visa det på match ännu. Han hade ett par alternativ men ville stanna kvar i den träningsmiljön vi har här i Alingsås, och vi tycker han är väl värd att få vara med och kriga om en plats. Jag hoppas han kan få visa även på plan kommande säsong de kliv han tagit."

CHRISTER MÅRTENSSON, KLUBBCHEF: "Gunnar är en härlig spelartyp som passar helt rätt in i vår satsning på unga och utvecklingsbara spelare. Det ska bli otroligt spännande att följa hans utveckling kommande säsong."

2018-05-08 13:22