Linnea_kontrakt_webb

Tvåårskontrakt för Linnea Lindfeldt

Alingsås fortsätter att forma och stärka truppen inför återkomsten i division ett. Nu är det klart att Linnea Lindfeldt blir kvar i klubben i ytterligare två säsonger.

Vänsterhänta Linnea Lindfeldt, 21, anslöt till Alingsås trupp inför säsongens spel i uppflyttningsserien och var en viktig faktor när laget tog en direktplats till division ett. Nu väljer Linnea fortsatt spel i Alingsås.

– Alingsås har ett genomtänkt upplägg med professionell organisation och kompetenta tränare som ger spelarna rätt förutsättningar. Det är faktorer som är viktiga för att jag ska känna att handbollen fungerar på ett bra sätt för mig, säger Linnea Lindfeldt.

SHE-meriterade Lindfeldt gör sin andra sejour i Alingsås, då hon lånades ut från BK Heid under säsongen 2018-19, och har redan producerat 144 mål i Alingsåströjan. Nästa säsong blir den första där hon är med i truppen från start.

– Jag hoppas göra en stark försäsong och komma upp i den form som gör att jag kan prestera max i varje situation och den ambitionen har även resten av truppen, säger Lindfeldt om kommande spel i division ett.

 

JANNE LINDFELDT, TRÄNARE: "Linnea är en utpräglad skytt med bra vänsterarm som är en viktig kugge i vårat lagbygge. Hon har bidragit mer och mer i takt med att hennes skadeproblematik korrigerats och kommer fortsätta den uppåtgående trenden."


CHRISTER MÅRTENSSON, SPORTCHEF: "En viktig signering och ett kvitto på att vi har en bra verksamhet. Linnea kommer att bli ännu bättre nästa säsong."

Skrivet av Martin Larsen   
2020-04-09 11:19