Inför: IK Baltichov - Alingsås HK

I morgon, fredag, spelar damlaget ytterligare en viktig match i kampen om en plats i kvalserien till divsion ett. Hemmalaget Baltichov måste vinna för att ha en fortsatt bra chans på avancemang medan en seger för Alingsås i stort sett säkrar vidare spel.

Alingsås seger i senaste omgången mot Stenungsund gjorde att laget tog ett stort kliv mot kvalserien. I motsats till det har fredagens motståndare Baltichov ställt till det lite för sig genom att förlora flera av de viktiga matcherna hittills. Inför matchen skiljer det fyra poäng mellan lagen och en seger för Alingsås skulle med två matcher kvar innebära att de kommer sluta före Baltichov i tabellen. 

Baltichov har sedan kvar att möta Kärra, som även de är fyra poäng före Lerumslaget, och avslutar mot Torslanda. Kärra har det klart svåraste programmet kvar och möter alla de tre övriga lagen som fortfarande har chans på de två topplatserna. Övriga lag har antingen Torslanda eller Brätte kvar att möta. Matcher som bara ska innebära två poäng.


IK Baltichov - Alingsås HK  

Fredag 29 november klockan 19:30, Förbohallen

Skrivet av Martin Larsen   
2019-11-28 18:32