ElinA_webb

Elin Aurell ny i damlaget.

Damlagets första nyförvärv inför den kommande säsongen är klart. Niometaren Elin Aurell, 20, hämtas från Baltichov.

Niometaren Elin Aurell har spelat med Baltichov i division ett den gångna säsongen och beskrivs av många som en attitydspelare med stor drivkraft. Efter ett par provträningar bestämde sig Elin för att ta steget från Lerumsklubben till Alingsås. Kontraktet är skrivet över kommande säsong.

– Efter att ha hört om klubbens ambitioner och sedan provtränat så fick jag en bra magkänsla och ser potential i laget. Jag behövde ett miljöombyte för att fortsätta utvecklas individuellt och känner mig väldigt motiverad och taggad. Förhoppningen är att vinna division två men viktigast är att laget och jag själv utvecklas under säsongen, säger Elin Aurell.

JAN LINDFELDT, TRÄNARE: "Elin är en spelare vi har haft ögonen på under säsongen. Hon kommer med sin fysik att tillföra både energi och finess till vår trupp"

CHRISTER MÅRTENSSON, KLUBBCHEF: "Elin är viktig pusselbit i vår strävan att nå division ett. En spelare med många kvalitéer som kommer få en stor roll hos oss, och hennes inställning kommer att smitta av sig på resten av truppen."

Skrivet av Martin Larsen   
2019-05-26 19:02